Keşan Satır Et - Edirne
Keşan Satır Et, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tescillenmiştir. Trakya Bölgesi’nin güneyinde bulunan Keşan, Enez ve İpsala yerleşkelerinde yetiştirilen kıvırcık cinsi süt kuzularının eti ile hazırlanmaktadır. Bu kuzular doğal ortamda yetiştirilmekte; yonca, arpa, buğday, mısır ve kekik gibi hiçbir katkı maddesi içermeyen doğal gıdalar ile beslenmektedir.
Keşan Satır Et
Görsel Sahibi: Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2923
Eklenme Tarihi :
02 Mart 2017 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
07 Eylül 2018 Cuma