Kuru Patlıcan Dolması - Denizli
MALZEMELER: • Kuru patlıcan • Kıyma • Pirinç • Salça • Karabiber • Tuz • Soğan • Sıvı yağ
HAZIRLANIŞI: Kuru patlıcanlar haşlanır. Kıyma ve ince kıyılmış soğan yağda kavrulur. Salça ve baharatlar eklenir ve karıştırılır. Hazırlanan iç ile patlıcanların içi doldurularak bir tencereye yerleştirilir. Az su ile kısık ateşte pişirilir. SERVİS: Sıcak olarak servis yapılır. Tarif: Pembe YARENGÜME Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2139
Eklenme Tarihi :
26 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
01 Kasım 2017 Çarşamba