­ KEŞLİ MAKARNA | Kültür Portalı

Keşli Makarna - Ankara

MALZEMELER 1 su bardağı erişte Tereyağı Keş Su YAPILIŞI Su kaynatılır, içine erişteler atılır, erişteler pişene kadar kaynatılır, kaynadıktan sonra erişteler süzülür, servis tabağına keş serpiştirilir, üzerine eriştenin bir kısmı dökülür, sonra tekrar keş serpiştirilir, kalan erişte dökülür ve tekrar keş serpiştirilir, tereyağı kızdırılıp üzerine bir yemek kaşığı keş atılır, eriştenin üzerine gezdirilir. Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ankara Yemekleri (2012)
Pilavlar-Makarnalar
Görüntülenme Sayısı : 3319    Eklenme Tarihi : 08 Ocak 2013 Salı    Güncellenme Tarihi : 19 Temmuz 2017 Çarşamba