Güveçte Tahin Helvası - Isparta
MALZEMELER
Tek Kişilik – Hazırlama ve Pişirme Süresi: 10 dakika
- 100 gr Tahin Helvası
YAPILIŞI
Tahin helvası ezilerek tek kişilik güveç kabına döşenir. Kızgın odun fırınında eritilir ve üzeri kızarmaya başlayınca fırından alınır. Sıcak servis yapılır.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Güveçte Tahin Helvası
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1626
Eklenme Tarihi :
26 Mart 2018 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
26 Mart 2018 Pazartesi