Kaçamak - Bilecik
Kaçamak İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir
- 2 su bardağı mısır unu
- 2 su bardağı su
Kaçamak Nasıl Yapılır
Kaynamış suya mısır unu katılarak karıştırılır ve katı bir hamur elde edilir. İyice pişirilir. Servis tabağına tencere ile ters çevrilip, iple kesilerek servise sunulur. Arzuya göre üzerine kaşar dilimleri ile süsleme yapılabilir.
Kaynak: Bilecik Valiliği İl Yıllığı, 2005
Bilecik Geleneksel Mutfak
Kaçamak
Görsel Sahibi: Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tanıtım Dosyası
Hamur İşi ve Börekler
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
6048
Eklenme Tarihi :
10 Ocak 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
20 Nisan 2022 Çarşamba