­ BÜTÜN ET YEMEĞİ | Kültür Portalı

Bütün Et Yemeği - Karabük

Bütün Et Yemeği Tarifi

Bütün Et Yemeği Malzemeleri Nelerdir?

-3 kg. kemikli parça dana eti
-1.5 yemek kaşığı salça 
-1 demet ince kıyılmış maydanoz

Bütün Et Yemeği Nasıl Yapılır?

Dana etinin kemikli parçaları bir tencerede kendi suyunu çekene kadar kaynatılır. Sonra salça ve et birlikte kavrulur. Üzerine su koyulup iyice karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra sulu olarak servis tepsisine alınır. 

(Arzuya göre üzerine bol maydanoz serpilerek servise sunulur.) 

 

Görüntülenme Sayısı : 1428    Eklenme Tarihi : 08 Mayıs 2019 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 08 Mayıs 2019 Çarşamba