Zeytinyağlı Kapuska - Karabük
Zeytinyağlı Kapuska Tarifi
Zeytinyağlı Kapuska İçin Gerekli Malzemeler Nedir?
-Yarım kg lahana
-2 soğan büyük boy
-1 çay bardağı sıvıyağ
-1 yemek kaşığı salça
-1 tatlı kaşığı şeker
-2 çorba kaşığı pirinç
-Yarım su bardağı su
-Tuz
-Karabiber
Zeytinyağlı Kapuska Nasıl Yapılır?
Yağ ile soğan, salça kavrulur. Lahana koyulur.
Lahana suyunu koyverince azıcık su ve pirinç eklenir.
Baharatlar eklenerek pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirilmeye devam edilir.
Zeytinyağlı Kapuska
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1363
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba