Gül Çayı - Isparta
MALZEMELER
Tek Kişilik – Hazırlama Süresi 15 dakika
- 2-3 Tatlı Kaşığı Gül Çiçeği Yaprağı
- 1 Su Bardağı Su
YAPILIŞI
Gülün kurutulmuş ve saklanmış taçyapraklarından hazırlanır. Üzerine kaynar su dökülüp 10-15 dakika süreyle demlendirilir. Bu çaydan günde üç kez birer bardak içilebilir
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Gül Çayı
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Çay-Bitki Çayları-Kahve
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2158
Eklenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe