Köfter (Köyter) - Ankara
Köfter Malzemeleri Nelerdir
- Yarım su bardağı üzüm pekmezi
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı su
Köfter Nasıl Yapılır
Pekmez, nişasta ve su karıştırılır. Muhallebi kıvamında pişirilir. İnce kenarlı tepsiye nişasta serpilir. Üzerine hazırlanan muhallebi dökülür. Kuruyunca dilimler halinde kesilir. Servis yapılır. Kaynak: Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ankara Yemekleri (2012)
Köfter
Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
7614
Eklenme Tarihi :
08 Ocak 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
25 Ocak 2022 Salı