­ SAKLI GÖL | Kültür Portalı

Saklı Göl - Denizli

Saklı Göl ya da diğer adıyla Yukarı Dağdere Gölü çam ağaçları arasında oldukça güzel manzaraya sahip doğal bir göldür. Gölün çevresinde piknik yapılabilir. Günübirlik geziler ve doğa yürüyüşleri için ideal bir alandır. Suyu tatlı olup, tatlı su balığı bulunmaktadır.

Saklı Göl nerede?

Denizli-Ankara karayolu yaklaşık 28 kilometre takip edilerek Kaklık Mahallesi'ne gelmeden güney yönde ayrılan yola dönülür. Bu yol yaklaşık 9 kilometre takip edilerek Yukarı Dağdere (köyü) Mahallesi'ne ulaşılır. Göl mahallenin yaklaşık 600 metre kadar batısında yer almaktadır.

Kaynak: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Denizli Gezilecek Yerler