­ ÇERKEZKÖY KENT PARKI | Kültür Portalı

Çerkezköy Kent Parkı - Tekirdağ

Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Kent Park'ın birinci etabı 15 bin metrekare alanda olup, ikinci etap ise 38 bin metrekare olmak üzere toplam 53 bin metrekareden oluşmaktadır. Alanda bin 254 metrekare kuru havuz, 18 bin metrekare sert zemin, 807 metrekare kapalı restaurant ve kafe bulunmaktadır. Ayrıca alanda bir adet basketbol sahası ve tenis kortu, açık gösteri alanları, 2 bin 30 metrekare koşu, bin 874 metrekare bisiklet yolu, çocuk oyun grupları ve kaykay pisti de bulunmaktadır.

Kaynak: 09 Ekim 2020 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Resmi Web sayfasından alınmıştır.

Tekirdağ Gezilecek Yerler

Park
Doğa Turizmi
Çerkezköy İlçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan parka, şehir içinden kalkan dolmuşlar ile ulaşılabilmektedir.
Fevzipaşa Mah. / Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 16386    Eklenme Tarihi : 04 Mayıs 2020 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 14 Ekim 2020 Çarşamba