­ YARIMCA SAHİLİ | Kültür Portalı

Yarımca Sahili - Kocaeli

Yarımca ( Körfez )sahilinde balık tutmanın keyfi farklıdır.Yarımca sahili sonradan doldurulmuş alan üzerinde yer almaktadır.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Körfez'inin etrafını yeşil kuşakla çevreleme Projesi kapsamında sahil düzenlemesi yapıldı. Demiryolunu alt geçit ile geçip arabanızla çay bahçelerine ulaşabilirsiniz. Hafta sonları oltasını kapan Yarımca Sahili'nde soluğu alır.Balık avlama tutkunları zevkle oltalarını denize atarken,çocuklar parklarda oynamakta bazı vatandaşlar ise çimenler üzerinde güzel manzaranın zevkine varmaktadır.

Doğa Turizmi
Kocaeli Kent merkezine 18 km mesafede bulunan Yarımca Sahiline İzmit ilçemizden Körfez Özel Halk Otobüsü ile de gidebilirsiniz.
Yarımca Sahil Yolu/Kocaeli

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 19242    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 14 Kasım 2017 Salı