­ ŞEVKET KÜÇÜKAY EVİ | Kültür Portalı

Şevket Küçükay Evi - Denizli

Adı Şevket Küçükay Evi
Harita No N21a14a2c
Mah. Köy - Mevkii Esenkaya Mahallesi
Adres Esenkaya (Köyü) Mahallesi Kale İlçesi DENİZLİ
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Kale İlçesi, Esenkaya (Köyü) Mahallesi, Köyiçi Mevkiinde bulunan mülkiyeti Şevket KÜÇÜKAY'a ait taşınmaz; kâgir ev iki katlı olup ön cephesinde geniş bir bahçesi vardır. Yapı yığma yapıdadır ve beden duvarları arasında ahşap hatıllar kullanılmıştır.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Kale İlçesi, Esenkaya (Köyü) Mahallesi, Köyiçi Mevkiinde bulunan mülkiyeti Şevket KÜÇÜKAY'a ait taşınmaz; kâgir ev iki katlı olup ön cephesinde geniş bir bahçesi vardır. Yapı yığma yapıdadır ve beden duvarları arasında ahşap hatıllar kullanılmıştır. Yapının iç kısmında tavan ve döşemede ahşap kullanılmıştır. Ayrıca yine mekan içinde kullanılan dolap ve seki ince bir ahşap işçiliğine sahiptir.
Tescil Kararı Aydın KTVKBK'nun 18.03.2011 gün ve 3576 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 1000    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 04 Ağustos 2014 Pazartesi