­ ŞAPÇILAR 5 ADET ÇINAR AĞACI VE 2 ADET KAVAK AĞACI | Kültür Portalı

Şapçılar 5 Adet Çınar Ağacı ve 2 Adet Kavak Ağacı - Denizli

Harita No L22-c-14c-C
Mah. Köy - Mevkii Şapcılar Mahallesi
Adres Şapçılar (Köyü) Mahallesi Çal İlçesi DENİZLİ
Pafta L22-c-14c-
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Çal İlçesi, Şapçılar Köyünde bulunmaktadırlar. Köy camiinin kuzeybatı bitişiğinde, harmanyeri vasfındaki köy ortak kullanımında ki meydanında yer alan, sıralı olarak konuşlanmış 5 adet çınar ağacı ile 2 adet karakavak ağacının yüz yaşını aşkın oldukları düşünülmektedir.
Yapılan Onarımlar Yok
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Çal İlçesi, Şapçılar Köyünde bulunmaktadırlar. Köy camiinin kuzeybatı bitişiğinde, harmanyeri vasfındaki köy ortak kullanımında ki meydanında yer alan, sıralı olarak konuşlanmış 5 adet çınar ağacı ile 2 adet karakavak ağacının yüz yaşını aşkın oldukları düşünülmektedir.
Orjinal Kullanım Ağaç
Bugünkü Kullanımı Ağaç
Önerilen Kullanım Ağaç
Tescil Kararı Aydın KTVKBK'nun 17.06.2011 gün ve 3827 sayılı kararı

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 1778    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 24 Haziran 2014 Salı