­ KORUCUK SU DEĞİRMENİ | Kültür Portalı

Korucuk Su Değirmeni - Denizli

Adı Korucuk Su Değirmeni
Mah. Köy - Mevkii Korucuk Mahallesi
Adres Korucuk Mahallesi Pamukkale İlçesi DENİZLİ
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Korucuk Mahallesinde bulunan ve tapunun 2 pafta 404 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz özel mülkiyete ait olup, yapı; dikdörtgen plan şemasında tek katlı kâgir olarak inşa edilmiştir.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Korucuk Mahallesinde bulunan ve tapunun 2 pafta 404 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz özel mülkiyete ait olup, yapı; dikdörtgen plan şemasında tek katlı kâgir olarak inşa edilmiştir. Üst örtüsü beşik çatı şeklinde olup Marsilya kiremit ile örtülüdür. Taşınmazda oldukça uzun tutulmuş dikdörtgen formlu ahşap pencereler vardır. Pencerelerin güney yönündekiler ahşap, kuzey yönündeki ise metal malzemedendir.
Tescil Kararı Aydın KTVKBK'nun 30.04.2010 gün ve 2848 sayılı kararı

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 1364    Eklenme Tarihi : 13 Şubat 2013 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 13 Ağustos 2014 Çarşamba