­ KONAK | Kültür Portalı

Konak - Bolu

Adı Konak
Mah. Köy - Mevkii Tabaklar Mahallesi
Adres Tabaklar Mahallesi, Esen Sok. BOLU
Vakfiye
Genel Tanım Bolu, Merkez, Tabaklar Mahallesi, Esen Sokak, 13 pafta, 100ada, 5 parselde yer alan yapı, zemin +1 katlıdır.
Yapılan Onarımlar -
Ayrıntılı Tanımı Bolu, Merkez, Tabaklar Mahallesi, Esen Sokak, 13 pafta, 100ada, 5 parselde yer alan yapı, zemin +1 katlıdır. Yığma kagir olan yapıya giriş basık kemerli tek kanatlı ahşap kapıyla sağlanır. 2 katta da dikdörtgen formlu basık kemerli pencereler ikişerli gruplar halinde yerleştirilmiştir. Kat arasında ve saçak altında profilli taş silme mevcuttur. Kırma çatısı alaturka kiremitle örtülüdür.

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 986    Eklenme Tarihi : 29 Ocak 2013 Salı    Güncellenme Tarihi : 21 Temmuz 2022 Perşembe