­ GÜNEY KONUT 171 ADA 4 PARSEL | Kültür Portalı

Güney Konut 171 ada 4 parsel - Denizli

Harita No 30L-1D
Mah. Köy - Mevkii Orta Mahalle
Adres Orta Mahalle Güney İlçesi DENİZLİ
Pafta 30L-1D
Vakfiye
Genel Tanım Güney İlçesi, Orta Mahallede yer alan konut; iki katlı yığma taş örgülü bir yapıdır. Kare planlı olan yapının ön cephesinde bulunan ve ön cephesinin tamamına hakim olacak şekilde düzenlenen cumbası ahşap doğrama olup, pencereleri dikdörtgen formludur.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Güney İlçesi, Orta Mahallede yer alan konut; iki katlı yığma taş örgülü bir yapıdır. Kare planlı olan yapının ön cephesinde bulunan ve ön cephesinin tamamına hakim olacak şekilde düzenlenen cumbası ahşap doğrama olup, pencereleri dikdörtgen formludur. Cumbasının sağında bulunan penceresi ahşap kepenklidir. Ayrıca cumbanın hemen altında cephe merkezinde yer alan kapısı basık kemerli olup, işlemelidir. Yine kapı üzerinde bulunan küçük boyutlu iki adet işlemeli tokmağı vardır. Konut bakımsız durumda olup, acil onarıma ihtiyacı bulunmaktadır.
Tescil Kararı Aydın KTVKBK'nun 28.06.2006 gün ve 256 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 1049    Eklenme Tarihi : 24 Şubat 2013 Pazar    Güncellenme Tarihi : 08 Temmuz 2014 Salı