­ GÜNEY KONUT 142 ADA 12 PARSEL | Kültür Portalı

Güney Konut 142 ada 12 parsel - Denizli

Harita No 30L-1A
Mah. Köy - Mevkii Tilkilik Mahalllesi
Adres Tilkilik Mahallesi Saçak Sokak Güney İlçesi DENİZLİ
Pafta 30L-1A
Vakfiye
Genel Tanım Güney İlçesi, Tilkilik Mahallesi, Saçak Meydanı’nda bulunan konut; iki katlı, dikdörtgen planlı, kiremit örtülü ve cumbalı bir yapıdır.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Güney İlçesi, Tilkilik Mahallesi, Saçak Meydanı’nda bulunan konut; iki katlı, dikdörtgen planlı, kiremit örtülü ve cumbalı bir yapıdır. Dikdörtgen formlu, ahşap doğrama pencereleri vardır ve alt kat pencereleri işlemeli demir şebekelerle korunmuştur. Batı duvarına bitişik olarak sonradan yapılan betonarme ve metal kepenkli müştemilatı mevcuttur. Yapının ortasında ve cumbanın hemen altında bulunan girişi eyvanlı olup, kapısı ahşap doğramadır. Yapının girişindeki eyvanın duvarlarına yapılmış, dikdörtgen formlu, açık turkuaz renkli panolar vardır.
Tescil Kararı Aydın KTVKBK'nun 28.06.2006 gün ve 256 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 1054    Eklenme Tarihi : 24 Şubat 2013 Pazar    Güncellenme Tarihi : 08 Temmuz 2014 Salı