­ DÜKKAN (MUDURNU) | Kültür Portalı

Dükkan (Mudurnu) - Bolu

Adı Dükkan (Mudurnu)
Mah. Köy - Mevkii Kaygana Mahallesi
Adres Kaygana Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Cad. MUDURNU-BOLU
Pafta 26-30-Zc
Vakfiye
Genel Tanım Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Kaygana Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, 26-30-Zc pafta, 26 ada, 7 parseldeki yapı, zemin + 2 katlıdır. Yıldırım Beyazıt Caddesinden cephe alan binanın zemin bölümü ticarethane olarak kullanılmaktadır.1. katta üç adet basık kemerli, demirli pencere vardır. 2. katta konsollarla desteklenen çıkma şeklinde balkon yapılmıştır. Bu katta taş söveli kapı ve 2 adet pencere yer almaktadır. Çatısı beşik olup saç kaplıdır. Kaynak: Bolu Taşınmaz Kültür ve Tabiat Varlıkları Envanteri
Koruma Durumu 0
Taşıyıcı Yapı 0
Üst Yapı 0
Dış Yapı 0
Rutubet 0
Ayrıntılı Tanımı -

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 1026    Eklenme Tarihi : 22 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 19 Ağustos 2016 Cuma