­ BULDAN KONUT 113 ADA 1 PARSEL | Kültür Portalı

Buldan Konut 113 ada 1 parsel - Denizli

Harita No 26-30 Yd
Mah. Köy - Mevkii -
Adres Aydın Caddesi Buldan İlçesi DENİZLİ
Pafta 26-30 Yd
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Buldan İlçesinde Aydın Caddesi üzerinde bulunan konut zemin + 1 kat olup saçak altında belirgin silme sırası bulunmaktadır. Sokağa bakan ön cephe orta bölümünde binanın tüm yüzünü kaplayan derin dikdörtgen bir niş ile üç bölüme ayrılmaktadır.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Buldan İlçesinde Aydın Caddesi üzerinde bulunan konut zemin + 1 kat olup saçak altında belirgin silme sırası bulunmaktadır. Sokağa bakan ön cephe orta bölümünde binanın tüm yüzünü kaplayan derin dikdörtgen bir niş ile üç bölüme ayrılmaktadır. Bu girintili bölüm içinde birinci kata ulaşan merdivenli giriş bulunmaktadır. Merdivenin altına denk gelen yerde zemine açılan bir başka kapısı daha vardır.
Tescil Kararı İzmir II Numaralı KTVKK'nın 21.11.2001 gün ve 10242 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 1094    Eklenme Tarihi : 22 Şubat 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 21 Temmuz 2014 Pazartesi