­ BOZKURT KONUT 3586 PARSEL | Kültür Portalı

Bozkurt Konut 3586 parsel - Denizli

Adı Bozkurt Konut 3586 parsel
Mah. Köy - Mevkii Mahmudiye Mahallesi
Adres Mahmudiye Mahallesi 202 Sokak Bozkurt İlçesi DENİZLİ
Yapım Tarihi 20 y.y.
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Bozkurt İlçesinde bulunan ve tapunun 3 pafta 3586 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan kerpiç örgülü, enine dikdörtgen planlı, kırma çatılı, Marsilya kiremit örtülü ve ön cephesinde ahşap malzeme ile yapılmış cumbası ile dikkat çeken iki katlı bir yapıdır. Yapının alt katları dükkân olarak kullanılmakta olup kuzeydoğu köşesi pahlandırılarak bulunduğu sokağa uygun hale getirilmiştir.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Bozkurt İlçesinde bulunan ve tapunun 3 pafta 3586 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan kerpiç örgülü, enine dikdörtgen planlı, kırma çatılı, Marsilya kiremit örtülü ve ön cephesinde ahşap malzeme ile yapılmış cumbası ile dikkat çeken iki katlı bir yapıdır. Yapının alt katları dükkân olarak kullanılmakta olup kuzeydoğu köşesi pahlandırılarak bulunduğu sokağa uygun hale getirilmiştir.
Tescil Kararı Aydın KTVKBK'nun 19.10.2012 gün ve 1046 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 594    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 25 Temmuz 2014 Cuma