­ KARADIR KAŞLARIN FERMAN YAZDIRIR | Kültür Portalı

Karadır Kaşların Ferman Yazdırır - Zonguldak

Müzik

Karadır Kaşların Ferman Yazdırır (TRT-THM Repertuar Sıra No: 2610 İnceleme Tarihi: 29.11.1984 Yöresi: Zonguldak:

Kaynak Kişi: İsmet YEŞİLGÜL

Derleyen ve Notaya Alan: Ahmet YAMACI) Karadır

• Kaşların Ferman Yazdırır, Aşkın Beni Diyar Diyar Gezdirir. Lokman Hekim Gelse Yaram Azdırır, Yaramı Sarmaya Yar Kendi Gelsin.
  • Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim. Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur.
  • Karadır Kaşların Benzer Kömüre, Yardan Ayrı Düşmek Zarar Ömüre. Kollarımdan Bağlasalar Demire, Kırarım Demiri Kaçarım Yare.
  • Uzaklara Gittim Gelirim Diye, Tabancamı Doldurdum Vururum Diye. Hiç Aklıma Gelmez Ölürüm Diye, Ölüm Ver Allah’ım Ayrılık Verme.
Görüntülenme Sayısı : 32587    Eklenme Tarihi : 29 Ağustos 2014 Cuma    Güncellenme Tarihi : 02 Ekim 2020 Cuma