­ DİNAR YOLU TÜRKÜSÜ | Kültür Portalı

Dinar Yolu Türküsü - Antalya

Müzik
  • Dinar yolu gide gele aşındı (Efeler aşındı) Hediyeler çevre de çevre taşındı (Aman aman taşındı) Benim de yarim gurbet elde düşündü (Efeler düşündü) Yazmaz olsun karayazı yazanlar aman Yar bulamasın aramızı bozanlar aman
  • Hücüremin anahtarı gümüşten (Efeler gümüşten) Vallah billah haberim yok bu işten (Aman aman, bu işten) Benim de yarim şimdi gelir cümbüşten (Efeler cümbüşten) Yazmaz olsun karayazı yazanlar aman Yar bulamasın aramızı bozanlar aman

Kaynak: http://www.antalyakulturturizm.gov.tr/TR,67461/antalya-turku-sozleri.html adresinden 1 Temmuz 2014 tarihinde alınmıştır.

Görüntülenme Sayısı : 2151    Eklenme Tarihi : 04 Mart 2013 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 15 Eylül 2021 Çarşamba