­

"YİYECEK İÇECEK SANATI UYGULAMALARI" KONULU SÖYLEŞİ | Türkiye

Etkinlik Bilgileri

Turizm Haftası Etkinlikleri
18 Nisan 2018 Çarşamba - 12:00    ~    18 Nisan 2018 Çarşamba - 15:31
Ulusal
Etkinlik, Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediye Başkanlığı, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü işbirliği ile gerçekleştirilecektir.
Etkinlik Adresi: Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi Konferans Salonu İletişim: Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tel: 0 380 524 94 33-524 91 33 Fax: 0 380 524 91 62 e-posta: iktm81@kultur.gov.tr
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında "Yiyecek İçecek Sanatı Uygulamaları" Konulu Söyleşi Düzenlenecektir.

Bu yıl 42.'si gerçekleştirilecek olan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediye Başkanlığı, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü işbirliği ile 18 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat: 12.00'de  "Yiyecek İçecek Sanatı Uygulamaları" konulu söyleşi düzenlenecektir.

Tüm Ahçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na bağlı Karadeniz Ahçılar ve Pastacılar Federasyonu'nun üyesi olan Profesyonel Aşçılar Derneği mensuplarının; yiyecek ve içecek sanatı uygulamaları üzerine söyleşileri ve ikramları yapılacak.

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 642    Eklenme Tarihi : 12 Nisan 2018 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 12 Nisan 2018 Perşembe