­ BULDAN 4 ADET KONUT 77 ADA 30-31-32-64 PARSEL | Kültür Portalı

Buldan 4 adet Konut 77 ada 30-31-32-64 parsel - Denizli

Adı Buldan 4 adet Konut 77 ada 30-31-32-64 parsel
Harita No 20-27 Çb
Adres Buldan İlçesi DENİZLİ
Pafta 26-27 Çb
Vakfiye
Genel Tanım Denizli ili, Buldan İlçesinde ve tapunun 77 ada, 30-31-32-64 parsellerinde kayıtlı taşınmazlar; iki katlı kırma çatılı bir yapılardır.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli ili, Buldan İlçesinde ve tapunun 77 ada, 30-31-32-64 parsellerinde kayıtlı taşınmazlar; iki katlı kırma çatılı bir yapılardır. Yapıların saçak altlarında silme sıraları bulunmaktadır. Üst kat pencereler yuvarlak kemerli alt kat pencereleri ise dikdörtgen formludur. Evlerden bir tanesinin kapı girişi de yuvarlak kemerlidir. Tüm yapıların kapı açıklıklarının üstünde sundurma çatı şeklinde metal levhalardan ekleme yapılmıştır.
Tescil Kararı İzmir II Numaralı KTVKK'nun 29.05.2002 gün ve 10704 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 908    Eklenme Tarihi : 22 Şubat 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 08 Temmuz 2014 Salı