­ 2 NO’LU KASNAK MEŞESİ | Kültür Portalı

2 No’lu Kasnak Meşesi - Isparta

Adı 2 No’lu Kasnak Meşesi
Harita No ISPARTA M26-b4
Adres Yenişarbademli
Bakımından Sorumlu Olması Gereken Kuruluş Isparta Orman Bölge Müd.
Vakfiye
Genel Tanım Isparta ili, Yenişarbademli İlçesi, Kızıldağ Milli Parkı, Kasnaklı Tepe Mevkiinde bulunmaktadır. Çap ve boy itibari ile muhteşem görünüşlüdür.
Yapılan Onarımlar -
Ayrıntılı Tanımı - Türkçe adı : Kasnak Meşesi - Bilimsel adı : Quercus Vulcania (Boiss.Heldr.Ex) Kotschy - Boyu : 12 m. - Çapı (d 1.30) : 116 cm. - Çevresi (gl.30) : 365 cm. - Tahmini Yaşı : - - Gövde Formu : Düzgün - Diğer : - - Rakımı : 1800 m. - Merkez Noktasının Koordinatları : Kuzey Enlemi : 37° 46’ 41” Doğu Boylamı : 31° 18’ 00”
Önerilen Kullanım
Tescil Kararı ANTALYA KÜL. VE TAB. VAR. BÖL. KOR. KUR.NUN 17/08/2000 gün 4689 Sayılı Kararıyla Tesciline.
Ekler Rapor, Fotoğraf, Harita