­ ŞELALE PARK | Kültür Portalı

Şelale Park - Eskişehir

Çankaya Mahallesi’nde Odunpazarı bölgesi ve şehre hâkim bir noktada bulunan Park, 38 bin metrekare alanda muhteşem bir Eskişehir manzarası eşliğinde vakit geçirilebilecek bir alandır. Şehir manzarasının dışında parkta bulunan 1400 metrekarelik yapay şelale, yel değirmeni, Don Kişot ve Sanço Panço heykelleri Eskişehir’i gezmeye gelenler tarafından da, mutlaka fotoğraflanan mekânlar arasındadır. Parkta ayrıca çocuk oyun alanları, mini amfi tiyatro, restoran, kafe, çay bahçesi , yürüme yolları, seyir terası bulunmaktadır. Şelale Park, Odunpazarı Belediyesi tarafından hizmete sunulmuştur.

Kaynak:  Eskişehir Valiliği.(2014). Eskişehir Rehberi(5.Baskı)

Eskişehir Gezilecek Yerler

Doğa Turizmi
Şelale Park, Çankaya Mahallesi sınırları içerisinde, Maide Bolel Huzur Evi’nin yanında, Karapınar Mezarlığı'nın karşısında, Karapınar Piknik Alanı’nın hemen üstünde kalır.
Çankaya Mah. Maide Bolel Huzur Evi yanı , Eskişehir

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 74964    Eklenme Tarihi : 18 Ocak 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 12 Ağustos 2021 Perşembe