­ HARMANKAYA ŞELALESİ | Kültür Portalı

Harmankaya Şelalesi - Düzce

Cumayeri ilçemiz Harmankaya köyünde bulunan Harmankaya Şelalesi, Düzce’ye 31 kilometre, ilçe merkezine 11 kilometre mesafededir. Harmankaya Şelalesi, Cumayeri, Dokuzdeğirmen Köyü yanından geçen Büyük Melen Çayı üzerindeki 13 kilometrelik parkuru ile dikkat çeken rafting alanına 5 kilometre mesafededir. Harmankaya Şelalesi kendi görkemli görüntüsünün yanında 700 metrelik orta zorlukdaki yürüyüş parkuru ile de bölgenin saklı cenneti. Bölge, doğa yürüyüşü, rafting, Kano, foto safari,çadır kampı vb. aktiviteler için oldukça uygundur.

Kaynak: Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Düzce Gezilecek Yerler

Şelale
Doğa Turizmi
İstanbul ve Ankara yönünden, TEM yada D-100 Karayolu Gölyaka gişelerinden çıkış yapılarak, Cumayeri tabelası takip edilir ve İlçe merkezinden 11 kilometre mesafedeki Harmankaya Şelalesine ulaşılır.
Harmankaya Şelalesi, Dokuzdeğirmen Köyü, Cumayeri/DÜZCE
iktm81@kultur.gov.tr

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 11479    Eklenme Tarihi : 22 Şubat 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 27 Ağustos 2020 Perşembe