­ BEDESTEN | Kültür Portalı

Bedesten - Trabzon

Trabzon Bedesten Çarşısı tarihi mimarilerden bir tanesidir. Bedesten Çarşısı Trabzon şehir merkezi’nin 300–400 metre kadar sahile inilen kısmında yer almaktadır. Ulaşım olarak gidilebilecek en basit yerlerden bir tanesidir. İçinde yöresel eşya malzeme satan esnaflar ve mimari yapıya göre otantik bir şekilde restore edilen bir cafetaryası mevcuttur. Eşinize dostunuza akrabalarınıza Trabzon’dan bir hediye götürmek isterseniz Bedesten Çarşısı'nı gezmelisiniz. Bedesten çarşısı sabahları 10:30 sonrası açılmaktadır ve akşamları da mevsim koşullarına göre farklılık göstererek 22:00 - 23:00 saatleri arasında kapanmaktadır.

Trabzon Gezilecek Yerler

Han
Şehiriçi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Çarşı Mahallesi, 61200 Trabzon Merkez

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 17435    Eklenme Tarihi : 31 Mart 2017 Cuma    Güncellenme Tarihi : 08 Haziran 2021 Salı