­ ALPSARI GÖLETİ REKREASYON ALANI | Kültür Portalı

Alpsarı Göleti Rekreasyon Alanı - Çankırı

Alpsarı Göleti Rekreasyon Alanı Çankırı il merkezine 22, Korgun ilçe merkezine 10 kilometre mesafede bulunmaktadır.  Alanın topoğrafik yapısı ve bu yapıyla bütünleşen bitki örtüsünün güzelliği nedeniyle halkın ilgi duyduğu önemli bir mesire yeridir. Çevre düzenlemesi  İl Özel İdaresi tarafından yapılan alanda restoran, masabanklar, perguleler, yürüyüş yolları, yapay çim saha, kondisyon aletleri bulunmakta, ziyaretçiler gölette deniz bisikletleri ve teknelerle gezi yapabilmektedirler.

Çankırı Gezilecek Yerler

Göl
Doğa Turizmi
Korgun İlçesi Alpsarı Köyü sınırları içerisinde alan Alpsarı Göleti; il merkezine 10 kilometre mesafededir.
Alpsarı Köyü / Korgun / ÇANKIRI

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 11426    Eklenme Tarihi : 27 Aralık 2012 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 03 Ağustos 2021 Salı