Köfte - Eskişehir
Eskişehir’de halk, özellikle gece hayatı müdavimleri, gar çevresinde neredeyse sabaha kadar açık olan köftecileri bilirler. Eskişehir’deki köftenin Sultanahmet, Tekirdağ ve İnegöl köftelerinden en büyük farkı köftenin yumuşak yapısı nedeniyle ağızda hemencecik dağılmasıdır. Dengeli baharatı ve ızgarada pişirilmesi kesinlikle bu köfteyi daha lezzetli bir hâle getiriyor. Kaynakça: - Eskişehir Valiliği.(2014). Eskişehir Rehberi(5.Baskı)
Kaynakça: - Eskişehir Valiliği.(2014). Eskişehir Rehberi(5.Baskı)
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2499
Eklenme Tarihi :
06 Ağustos 2014 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
13 Ekim 2017 Cuma