Tavuklu Bulgur Aşı - Denizli
MALZEMELER:
• Yarım tavuk eti
• 2 su bardağı bulgur
• 1 su bardağı nohut
• 100 gr. tereyağı
• 1 çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI:
Tavuk ve nohut ayrı kaplarda haşlanır. Tavuğun suyu ile tereyağı karıştırılır ve bulgur eklenerek pişirilir. Bulgurlar pişince haşlanmış nohut eklenip, karıştırılır. Servis yapılacağı zaman tavuk parçalanarak üzerine eklenir.
SERVİS: Sıcak olarak servis yapılır.
Tarif: Fadime ŞAMA
Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2044
Eklenme Tarihi :
26 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
05 Temmuz 2017 Çarşamba