­ SÜLLER KONUT 5589 PARSEL | Kültür Portalı

Süller Konut 5589 parsel - Denizli

Adı Süller Konut 5589 parsel
Mah. Köy - Mevkii Süller Mahallesi Taş Mevkii
Adres Süller (Kasabası) Mahallesi Çal İlçesi DENİZLİ
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Çal İlçesi,Süller (Kasabası) Mahallesi, 36 pafta 5589 Parselde yer alan yapı; zemin+1 katlıdır. L tipi plan şemasındaki yapının ön kısmı ayaktadır.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Çal İlçesi,Süller (Kasabası) Mahallesi, 36 pafta 5589 Parselde yer alan yapı; zemin+1 katlıdır. L tipi plan şemasındaki yapının ön kısmı ayaktadır. İç kısımda ve dış cephelerde ahşap taşıyıcı sistemde ve düz dam biçimindeki çatıda bozulmalar görülmektedir. Yapının özellikle kapı, dolap ve diğer ahşap elemanları işlemelidir. Zemin katta 3 oda bulunmakta olup, dolap içleri banyo olarak kullanılmıştır
Tescil Kararı İzmir II Numaralı KTVKK'nun 21.03.2001 gün ve 9882 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 1317    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 09 Temmuz 2014 Çarşamba