Muğla Mutfağı, Muğla Yemek Kitabı

140 141 KAYNAKÇA • ACAR, M.A. (2007). Ramazanın Eşsiz Lezzetleri, Marmaris Belediyesi Yerel Tarih Yerel Tarih Bülteni, Yıl:2 Sayı:17. • AKKARACA, N. (2008). Datça’da Zaman. (2. Basım). Alan Yayıncılık. • BUDAKOĞLU, E. (2012-2015). Muğla Derlemeleri. Halk Kültürü Bilgi ve Belge Merkezi. • DURDU, B.K. (2011-2015). Muğla Derlemeleri. Halk Kültürü Bilgi ve Belge Merkezi. • ÇEÇEN, B. (Hazl.). (2009). Muğla’nın Geleneksel Lezzetleri (Genişletilmiş 2. Baskı). Muğla Valiliği. • ÇINAR, A.A.(2007). Muğla ve Çevresi Sözlü Kültürü ve Toplumsal Değerleri (1.Baskı). Muğla: Muğla Belediyesi Yayınları • ÇINAR, A.A. (Hazl.). (2004). Muğla Kitabı. İzmir: Printer Ofset. • ÇINAR, A.A. (Hazl.). (2006). Muğlanâme/ Muğla ve İlçeleri Kültürü. İzmir: Berke Ofset. • EREN, M.A. (1989). Muğla Kültürü Üzerine Denemeler. Yeni Muğla. • İYİBİLİR, G. (2006). Muğla’nın Geleneksel Yemekleri Üzerine Bir Deneme. Yayınlanmamış Lisans Tezi. Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü. • KAHRAMAN, C.; ERKAN, Ç.; ÖZDAMAR, M. O. (2008). Datça’da Hayatın İçinden Bitkiler. Datça Yerel Tarih Derneği Yayınları 1 • Marmaris Turizm Birliği (2012). Marmaris Çevresinde Kırsal Turizm İçin 15 Özel Köy. MARTAB Ücretsiz Tanıtım Yayını. • ŞAHİN, E. (1998). Muğla Yazıları. Muğla: Ünyay Yayıncılık. Bibliography •ACAR, M.A. (2007).Ramazanın Eşsiz Lezzetleri, Marmaris BelediyesiYerel Tarih Yerel Tarih Bülteni, Year:2 Issue:17. •AKKARACA, N. (2008).Datça’da Zaman. (2nd Edition). Alan Yayıncılık. •BUDAKOĞLU, E. (2012-2015). Muğla Derlemeleri. Halk Kültürü Bilgi ve Belge Merkezi. •DURDU, B.K. (2011-2015).Muğla Derlemeleri. Halk Kültürü Bilgi ve Belge Merkezi. •ÇEÇEN, B. (Hazl.). (2009). Muğla’nın Geleneksel Lezzetleri (Extended 2nd Edition).Muğla Valiliği. •ÇINAR, A.A.(2007). Muğla ve Çevresi Sözlü Kültürü ve Toplumsal Değerleri (1st Edition). Muğla: Muğla Belediyesi Yayınları •ÇINAR, A.A. (Hazl.). (2004). Muğla Kitabı.İzmir: Printer Ofset. •ÇINAR, A.A. (Hazl.). (2006). Muğlanâme/Muğla ve İlçeleri Kültürü. İzmir: Berke Ofset. •EREN, M.A. (1989). Muğla Kültürü Üzerine Denemeler. YeniMuğla. •İYİBİLİR, G. (2006). Muğla’nın Geleneksel Yemekleri Üzerine Bir Deneme. Yayınlanmamış Lisans Tezi. Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü. •KAHRAMAN, C.; ERKAN, Ç.; ÖZDAMAR, M. O. (2008).Datça’daHayatın İçinden Bitkiler. Datça Yerel Tarih DerneğI Yayınları 1 •MarmarisTurizmBirliği (2012).Marmaris Çevresinde Kırsal Turizm İçin 15 Özel Köy. MARTAB Ücretsiz Tanıtım Yayını. •ŞAHİN, E. (1998).MuğlaYazıları. Muğla: ÜnyayYayıncılık.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTU2NTE2