Geleneksel Yemeğin Boyutları Ve Yemeğin Sesi

447 Geleneksel Yemeğin Boyutları ve Yemeğin Sesi Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması Çalışmaları • Nettle, Daniel ve Suzanne Romaine (2002). Kaybolan Diller . Çev. H. Ö. Turgan, İstanbul: Oğlak. • Parker, Barry (2015). Güçlü Titreşimler . Çev. C. Güray ve M. Sözer. Ankara: TÜBİTAK. • Samuels, David W., L. Meintjes, A. M. Ochoa ve T. Pocello (2010). “Soundscapes: Toward a Sounded Anthropology”, Annual Review of Anthropology , Vol.39, 329-45. • Scholliers, P. (2008). “Gastronominin Önündeki Yeni Ufuklar”, Yemek, Damak Tadının Tarihi . Haz. P. Freedman, Çev. N. Elhüseyni, İstanbul: Oğlak, 333-357. • Sutton, David E. (2010). “Food and the Senses”, Annual Review of Anthropology , Vol.39, 209-223. • Turnbull, Colin M. (1962). The Forest People . New York: Simon and Schuster. • Yelmi, Pınar, Hüseyin Kuşçu ve Asım Evren Yantaç (2016). “Towards a Sustainable Crowdsourced Sound Heritage Archive by Public Participation: The Soundsslike Project”, NordiCHI ‘16 Proceedings of the 9th Nordic Conference on Human-Computer Interaction, New York: ACM, DOI: http://dx.doi. org/10.1145/2971485.2971492.

RkJQdWJsaXNoZXIy NzM2ODUz