­

Adapazarı Yenikent Park - Sakarya

Tür Park
Turizm Türü Doğa Turizmi
Açıklama Yenikent'te Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından olarak kurulan park alanı, toplam 35 dönüm alan üzerine inşa edildi. Birçok faaliyetin bir arada yapılabildiği parkta, basketbol ve voleybol sahaları ile fitnes aletlerinin bulunduğu alanda gelenler sporlarını yapabiliyorlar. 33 bin metrekaresinin yeşil alan olduğu parkta, 1,5 kilometre uzunluğunda bir yürüyüş yolu da mevcuttur. Camili 1, Camili 2, Korucuk ve Karaman Bölgesinde ikamet eden vatandaşların rahatça ulaşabildiği Yenikent Park, bölgeye canlılık kazandırıyor. Ayrıca parkta yer alan cafe restorant, 480 metrekare iç mekanı, 200 metrekare verandası, toplamda 680 metrekarelik alanıyla hizmet veriyor. 300 kişi kapasiteli cafe restoran, toplu yemek organizasyonlarında da kullanılabiliyor.

Ulaşım Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Şehir merkezine uzaklığı 12 km.dir.
Adres Yenikent - Adapazarı
Telefon
Fax
İnternet Adresi
Email

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 4842    Eklenme Tarihi : 08 Şubat 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 02 Haziran 2017 Cuma