­ ALTINPARK | Kültür Portalı

Altınpark - Ankara

İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde 640 bin metrekarelik alanda hizmet vermektedir. Park alanında uluslararası fuar etkinliklerinin gerçekleştirildiği bir fuar merkezi yer alır. Feza Gürsoy Bilim Merkezi, küçük ziyaretçilerin gezip eğlenebileceği ve deneyler yaparak bilim dünyası ile tanışacakları ideal bir mekândır. Kapalı ve açık spor alanları, açık ve yarı açık gösteri amfileri, Türk, İtalyan ve Çin lokantaları, Türk Sokağı ve Tepe Hanı gibi dinlenme ve eğlence merkezleri her yaşta insana hizmet veren mekânlardır. Ayrıca, gölet ve bahçeler, üretim sahaları, olimpik yüzme havuzu, mini golf sahası, At tavlası ve kültür merkezi gibi mekânlar dinlenme ve eğlence alanlarını oluşturlar.

Ankara Gezilecek Yerler

Park
Ulaşım toplu taşım araçlarıyla sağlanmaktadır.
İrfan Baştuğ Caddesi Altınpark Keçiören
+90 (312)-317-96-70

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 14921    Eklenme Tarihi : 26 Aralık 2012 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 04 Aralık 2019 Çarşamba