LEPSİ - Düzce



Etli Yemekler
Malzemeler (4 Kişilik)
1kg. Kemikli dana eti
1 Adet kuru soğan
2 Yemek kaşığı toz biber
1 Bardak pirinç
Yeteri kadar tuz
12 Bardak su

Hzırlanışı;
Kemikli et 10 bardak sıcak suda kaynatılır ve biriken köpüğü alınır. İnce kıyılmış soğan yağ ile kavrulur ve et suyuna eklenir. Toz biber de et suyuna eklenir. Kemikli et piştikten sonra pirinç ilave edilir. Yemek çorba kıvamı alana kadar pişirilir. Pirincin de pişmesinin ardından tuz eklenir. Haluj ve Şelme ile birlikte servis edilir.

Görüntülenme Sayısı : 457    Eklenme Tarihi : 22 Mart 2013    Güncellenme Tarihi : 22 Mart 2013   

Sosyal Google Plus