­ EDREMİT HANLAR MEVKİİ | Kültür Portalı

Edremit Hanlar Mevkii - Balıkesir

Edremit’ ten 25 km. uzaklıkta Kalkım yolu üzerinde ulu çınar ve çam ağaçlarının gölgesi altında sıcak yaz aylarında serin havayı soluyabileceğimiz ve aynı zamanda piknik yapabileceğimiz geniş bir alandır. Devamlı akan buz gibi suyu masa ve sandalyeleri ile çocuklar için kurulacak hamaklarla huzurlu bir tatil günü geçirebileceğiniz bir yerdir. Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü web sitesinden, http://www.balikesirkulturturizm.gov.tr/TR,65920/dogal-guzellikler-ve-mesire-yerleri.html, adresinden 03.07.2014 tarihinde alınmıştır.
Manzara-Gezi
Doğa Turizmi
Edremit' ten 25 km. mesafede Kalkım yolu üzerinde, Hanlar ‘a gitmek için, Edremit e geldikten sonra gümrük yoluna giriliyor ve hiç bir yere sapmadan Edremit Meslek Yüksek Okulun'un önünden geçip gidiliyor.8 km hafif rampalı yolda araçla gittikten sonra Hanlar Mevkiine geliniyor. Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Edremit' e 25 km. mesafede Kalkım Yolu üzerinde

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 1751    Eklenme Tarihi : 21 Şubat 2013 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 27 Şubat 2017 Pazartesi