­ EDREMİT HANLAR MEVKİİ | Kültür Portalı

Edremit Hanlar Mevkii - Balıkesir

Edremit’ ten 25 kilometre uzaklıkta Kalkım yolu üzerinde ulu çınar ve çam ağaçlarının gölgesi altında sıcak yaz aylarında serin havayı soluyabileceğiniz ve aynı zamanda piknik yapabileceğiniz geniş bir alandır. Devamlı akan buz gibi suyu masa ve sandalyeleri ile çocuklar için kurulacak hamaklarla huzurlu bir tatil günü geçirebileceğiniz bir yerdir.

Kaynak: Balıkesir İl Kültür Turizm Müdürlüğü

Balıkesir Gezilecek Yerler

Doğa Turizmi
Edremit' ten 25 kilometre mesafede Kalkım yolu üzerinde, Hanlar ‘a gitmek için, Edremit'e geldikten sonra gümrük yoluna girilip,hiç bir yere sapmadan Edremit Meslek Yüksek Okulu'nun önünden geçip gidilir. 8 kilometre hafif rampalı yolda araçla gittikten sonra Hanlar Mevki'ne gelinir. Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Edremit'e 25 kilometre mesafede Kalkım Yolu üzerinde